Hanna Widerstedt

Hanna Widerstedt har under lång tid blivit utpekad av svenska folket. Allt började med ett videoinlägg där hon förklarar hennes hat mot svenska män. Hon blev snabbt omtalad runt de större bloggarna och hennes statistik sköt i höjden. Hon provocerade för att skapa diskussioner och detta lyckades hon med.  Det var inte förrens hon var med i Big brother då denna tjej verkligen uppmärksammandes. Folk älskade att hata henne. Hennes kontroversiella åsikter skapade nästan uppror i lilla landet lagom och folk blev bara mer och mer upprörda. 
 
Det är svårt att beskriva Hanna W med några få ord. Jag antar att de flesta nu för tiden vet vem hon är och vad hon har gjort? Nu har hon kommit ut med varför hon gjorde som hon gjorde, sa de hon sa och tyckte som hon tyckte. Läs detta inlägg hon länkat till hennes nya blogg, de kommer nog ge många "Aha"-upplevelser. 
 
Om hon nu talar sanning eller inte, det är upp till var och en att tro. Men är hon inte en fantastiskt konstnär? Nu är det bara att hoppas på att hon var så provocerande för rätt anledningar, för då kan nog denna tjej komma och göra stordåd i vårat lilla land. 
 
 
Emelie
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mej!

Din Mail: (visas aldrig)

Webbadress:

Ditt meddelande:

Trackback