Juldagen

I dag har vi ätit massa god julmat. Mina barn är ute och åker pulka. Nu ska jag tända massor av ljus och plocka fram allt julgodis som vi har bakat.

Massor av kramar från Modellsalongen


ROMWE LEGGING COLLECTION

Super snygga leggings från romwe.
 

<3 Modellsalongen

Gellack

Hej alla glada!
Är ni som oss, trötta på att nagellacket blir fult och faller av efter ca 2-3 dagar?
Nu finns lösningen, gellack..vi har kollat in ett gellack från märket depend. Detta är ett startpaket som kostar ca 469kr och ditt nagellack beräknas hålla ca 2-3 veckor! 
<3 Modellsalongen
 

Julklappstips!

Hej alla glada!
Hur går det med julklapparna?
Vi på modellsalongen har några fina tips!
 
Otroligt fina paket från kicks
 
Till henne
 
Till honom
 
<3 Modellsalongen
 

Mascara

Hej!
Dags för ny mascara?
För att enklast få rätt resutat är vårt tips att välja bland dessa från märket maybelline. De finns att köpa på väldigt många stället tex kicks.
 
 
<3 Modellsalongen

Torra händer?

Nu när vinter är här och det är riktigt kallt är det extra viktigt att ta hand om sina händer! De blir torra och kan lätt få sprikor, men det är inte bara händerna som torkar ut. Även dina naglar och nagelband kan bli torra och spricka.
Här är vårt tips till dig:
En handkräm från märket CND.
En nagelolja från märket CND.
 
<3 Modellsalongen

Lipstick

Hej alla vackra människor!
Vi på modellsalongen tycker att det är dags att sätta lite färg på denna trista vardag och hittade då detta underbart vackra lipstick från MAC.
Finns att köpa på kicks!
 
<3 Modellsalongen

Torr hy?

Hej alla fina människor!
Nu när snön faller och klimatet blir kallt och torrt blir man mycket lätt trorr i sin hy. Vi på modellsalongen har några supertips till dig. Man kan göra en peeling över hela ansiktet för att bli av med döda hudceller. Peeling finns att köpa på tex åhlens eller kicks men i köpt peeling finns det mineraloljor som du inte bör ha i ditt ansikte, det finns peeling utan minereal oljor tex inom märket Maria Åkerberg. Den är dock en aning dyrare så för dig som inte vill lägga ut för mycket pengar så föreslår vi att du gör din egen.
För en grov peeling blanda olja med socker, ju mer socker du tar ju grövre blir peelingen.
För en mild peeling blanda olja med havregryn, ju mer havregryn du tar ju grövre blir peelingen.
Efter att du peelat ditt ansikte passar det perfekt med en återfuktande ansiktsmaks. Man kan ju såklart köpa en ansiktsmask för ca 20kr på tex åhlens eller kicks felet är då samma som i peelingen och för dig som inte känner att du vill lägga massor med pengar har vi ett förslag! Lägg skivad gurka, avokado eller mango över hela ansiktet ca 20 minuter.
Efter att du gjort din behandling var noggran med att använda en återfuktande ansiktslotion. Vårt tips för ansiktslotion är att köpa en. Men var noggran med innehållet, nu när du sparat in pengar på peeling och ansiktsmask så tycker vi att man hellre ska betala hellre några hundra mer och få en bra produkt så att du kan hålla din hy i fin form!
 
 
 
<3 Modellsalongen

Skor

Sitter och kollar runt lite efter ett par nya skor, känns som att man behöver lite nytt nu när vintermörkret faller.
Hittade dessa, super snygga. Satsa på klackar tjejer!
349kr
Kollade även lite på killar och såg då dessa, en varm och snygg sko.
399kr

Någonting som faller er i smaken, isåfall hittar ni dessa på http://www.putfeetfirst.com/se/skopunkten
 
<3Modellsalongen
 

RSS 2.0