Torr hy?

Hej alla fina människor!
Nu när snön faller och klimatet blir kallt och torrt blir man mycket lätt trorr i sin hy. Vi på modellsalongen har några supertips till dig. Man kan göra en peeling över hela ansiktet för att bli av med döda hudceller. Peeling finns att köpa på tex åhlens eller kicks men i köpt peeling finns det mineraloljor som du inte bör ha i ditt ansikte, det finns peeling utan minereal oljor tex inom märket Maria Åkerberg. Den är dock en aning dyrare så för dig som inte vill lägga ut för mycket pengar så föreslår vi att du gör din egen.
För en grov peeling blanda olja med socker, ju mer socker du tar ju grövre blir peelingen.
För en mild peeling blanda olja med havregryn, ju mer havregryn du tar ju grövre blir peelingen.
Efter att du peelat ditt ansikte passar det perfekt med en återfuktande ansiktsmaks. Man kan ju såklart köpa en ansiktsmask för ca 20kr på tex åhlens eller kicks felet är då samma som i peelingen och för dig som inte känner att du vill lägga massor med pengar har vi ett förslag! Lägg skivad gurka, avokado eller mango över hela ansiktet ca 20 minuter.
Efter att du gjort din behandling var noggran med att använda en återfuktande ansiktslotion. Vårt tips för ansiktslotion är att köpa en. Men var noggran med innehållet, nu när du sparat in pengar på peeling och ansiktsmask så tycker vi att man hellre ska betala hellre några hundra mer och få en bra produkt så att du kan hålla din hy i fin form!
 
 
 
<3 Modellsalongen

KommentarerNamn:
Kom ihåg mej!

Din Mail: (visas aldrig)

Webbadress:

Ditt meddelande:

Trackback